Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz'dan Yılbaşı gecesi 112 çalışanlarına ziyaret

Güncel

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Yılbaşı akşamında 112 Komuta Merkezi ve Merkez 6 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapan personeli ziyaret etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, yılbaşı akşamında halkın acil durumlarda ilk yardımına koşan 112 Komuta Kontrol Merkezini ve Merkez 6 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevleri başında olan personeli ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Yasin Güngör de hazır bulundu.






https://www.youtube.com/watch?v=RN0q9wDhDdg




Görevli personelle bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, yılbaşı gecesinde görevleri başında olan tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Sözlerinin sonunda bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutlayarak 2021 yılının sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olmasını dileyen Vali Yılmaz, “Koronavirüs salgınından kurtulduğumuz, salgının tamamen bittiği bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemiz için tüm dünya için sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.” dedi.









İlimize Tahsis Edilen 6 Ambulans ve 1 Yenidoğan Ambulansında İnceleme









Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyareti sırasında, Sağlık Bakanlığımız tarafından Osmaniye’ye tahsis edilen 6 yeni ambulans ve 1 Yenidoğan Ambulansında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, yeni hizmete sunulan ambulanslarla birlikte acil sağlık hizmetlerimizin daha da güçlendiğini ifade ederek, "Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize tahsis edilen ambulansların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.














Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.