Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Vali Yılmaz'ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Güncel

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.


Osmaniye Valisi Dr.Erdinç Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.





Yılmaz, mesajında, basının tarihin her döneminde vatandaşın gözü, kulağı, sesi olmaya ve kamuoyunun doğru haber almasına katkıda bulunmaya, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde, başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.





Türk basınının milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan Cumhuriyetin etrafında çelikten bir kale olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:





“15 Temmuz günü de ülkemizin birlik ve beraberliğine, devletimizin bekasına, milli iradeye ve demokrasimize kasteden darbe girişimine karşı dik duruş sergileyerek, darbe girişiminin bertaraf edilmesinde önemli rol oynamıştır. Türk basınımız; Şehitler Diyarı, Fıstığın Başkenti ve Turpun Anavatanı olan Osmaniye’mizin ülkemize tanıtılmasında da büyük rol almaktadır. İnanıyorum ki basınımız; bu topraklarda olup biteni, doğru ve tarafsız bir şekilde gündeme taşıyarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına, güçlenmesine ve markalaşmasına katkı vermeye devam edecektir. Çünkü; vatandaşımızın doğru haber alması, kamuoyunun sağlıklı bilgilendirilmesi, toplum sorunlarının tartışılması noktasında ve gerek ülkemizin gerekse Osmaniye’mizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük bir güce sahiptir.





Biliyoruz ki; basın mensuplarımız üstlendiği bu önemli görevler ile birlikte, toplum ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlenerek, her mevsim ve her şartta durmaksızın, görevlerini büyük bir fedakârlık içerisinde yapmaktadırlar. Bizler de bu önemli günde; hayatını kaybeden basın mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyor, görev başında bulunan gecesini gündüzüne katıp büyük bir disiplin ve titizlikte çalışan basın mensuplarımızın “Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” en içten duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.