Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Valilikten 'Radyoloji teknikeri Z. C.'nin hastane bahçesinde bir grup sivil polis tarafından darp edildiği' iddiasına yanıt

Güncel

Osmaniye Valiliği, "Kadirli Devlet Hastanesi’nde görevli radyoloji teknikeri Z. C.


Osmaniye Valiliği, "Kadirli Devlet Hastanesi’nde görevli radyoloji teknikeri Z. C.’nin hastane bahçesinde bir grup sivil polis tarafından darp edildiği" iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.





Yapılan açıklamada, "03.04.2021 tarihinde saat 21.00 sıralarında, hastane polisinin görevli bir doktora mukavemette bulunulduğu ihbarı ve takviye ekip istemesi üzerine olay yerine intikal edilmiş, bir şahsın, görevli hekime ve güvenlik görevlilerine hakaret ettiği görülmüştür. Bunun üzerine şahıs gözaltına alınmıştır.





Bu esnada acil servis girişinde bulunan maskesiz 2 şahsa personelimiz tarafından maske takmaları konusunda uyarı yapılmış ancak şahıslardan biri maskesini takmayarak, hastane polisine sözlü hakaret ve fiili mukavemette bulunmuştur.





Yapılan incelemede, hakaret eden şahsın, devlet hastanesinde röntgen teknisyeni olarak görev yapan Z. C. olduğu tespit edilmiş ve şahıslara görevli memura hakaret ve mukavemetten adli ve idari işlem uygulanmıştır.





Radyoloji teknikeri Z. C.’nin darp edildiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.