Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Valiye yazdığı mektupla hayali gerçekleşti

Güncel

Her hafta vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bu hafta kendisine mektup yazarak bisiklet hayalini ileten 9 yaşındaki Ecrin Hüsna ve ailesini ziyaret etti.


Her hafta vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bu hafta kendisine mektup yazarak bisiklet hayalini ileten 9 yaşındaki Ecrin Hüsna ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da yer aldı.






https://www.youtube.com/watch?v=biWNF9t0k0A




Ziyareti sırasında Ecrin Hüsna'ya bisiklet hediye eden Vali Yılmaz, Ecrin Hüsna ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ailenin diğer çocukları ile de yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.









Ziyaretinin sonunda konuşan Vali Yılmaz, "Ecrin Hüsna kızımızla ve ailesi ile tanışmaktan mutluluk duydum. Bizi evlerinde misafir ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.









Ecrin Hüsna ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, hayalini gerçekleştiren Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür etti. Vali Yılmaz’ı evlerinde konuk eden aile Vali Yılmaz'a teşekkür ederek, ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.