Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yaz Kuran Kursu öğrencilerine dondurma ikramı yapıldı

Güncel

Somuncubaba Camii Yaz Kur'an Kursu Kız ve Erkek, 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine dondurma ikramında bulunuldu. Cami İmam Hatibi Ömer Bahçeci tarafından dağıtılan dondurmalar, kentteki Bahçecioğlu Pastanesi tarafından tahsis edildi.

Somuncubaba Camii Yaz Kur'an Kursu Kız ve Erkek, 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine dondurma ikramında bulunuldu.

Cami İmam Hatibi Ömer Bahçeci tarafından dağıtılan dondurmalar, kentteki Bahçecioğlu Pastanesi tarafından tahsis edildi.

Somuncubaba Camii İmam Hatibi, Yaz Kur'an Kursu Hocası Ömer Bahçeci, “Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim'e geçmeleri, Yaz Kur'an Kursu'n da Kur'an' ahlakıyla ahlaklanarak İslam Ahlakında olgunlaşabilmelerini teşvik edebilmek gayretiyle maddi manevi destek veren tüm esnaflarımıza, ailelerimize teşekkür ederiz. Özellikle bugünkü etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Osmaniye İl Müftülüğü Hac ve Umre Dairesi Şube Müdürü Muhsin Yeşildemir Müdürümüze de şükranlarımızı sunarız. Yaz Kur'an Kursumuza gelen öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler, ikramlar la bu dönemi çok verimli bir şekilde geçirdik hamdolsun. Bizleri her şekilde destekleyen dostlardan Allahu Teâla razı ve memnun olsun inşallah. Geleceğimize öncü olan, önder olan, rol model olan tüm dostlardan Allah-u Teâla razı ve memnun olsun inşallah” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.