Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yazar Serap Kaypak, CGC'de 'Mavi Hayat' kitabını tanıttı

Güncel

Osmaniyeli Yazar Serap Kaypak, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret ederek “Mavi Hayat” isimli inceleme ve şiir içerikli ikinci kitabını tanıttı. Kaypak, CGC’nin Ali Türkmen salonunda bir araya geldiği gazetecilere kitabı hakkında bilgi verdi.

Osmaniyeli Yazar Serap Kaypak, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret ederek “Mavi Hayat” isimli inceleme ve şiir içerikli ikinci kitabını tanıttı.

Kaypak, CGC’nin Ali Türkmen salonunda bir araya geldiği gazetecilere kitabı hakkında bilgi verdi.

Kitabında hayata bakış açısını öykülerle özdeştirdiğini ifade eden Kaypak, “148 sayfadan oluşan ikinci kitabımı okuyucularımla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu kitabımın hemen ardından üçüncü kitabım için çalışmalarıma başladım. Yeni kitabımın bu aşamaya gelmesinde bana büyük destekleri olan herkese teşekkür ediyorum. Kitabımın çıkmasına vesile olan editörüm Mansur Ekmekçi ve basımını yapan Akdeniz Ofset Matbaası sahibi L.Taner Deniz’e teşekkür ediyorum. Kitabımı tanıtmak için bu fırsatı bana verdiğiniz için Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi.



CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, yeni kitabını okuyucusuyla buluşturan Serap Kaypak’a başarı diledi.

Cemiyet, Federasyon ve Konfederasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Cihangir, mesleki sorunlar ve beklentilerin çözümü için çalışma yapıldığını kaydetti.

Mesleğin daha iyi icra edilmesi için yeni kazanımları önemsediklerini dile getiren Cihangir, “Bizim için her üyemiz değerlidir. Doğru, dürüst, objektif, tarafsız yayıncılık anlayışını benimseyen gazeteciliği güçlendirmek adına yoğun çaba harcıyoruz. Bu anlamda konfederasyonumuz büyük adımlar attı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, ülkemiz genelinde 8 bölgesel ve genel gazeteciler federasyonunu bir araya getiren, üye ve temsil yetkisi veren federasyonlarla birlikte 86 gazeteciler cemiyeti ile basın derneklerinin güç birliği yaptığı, yaklaşık 20 bin medya çalışanının en üst çatı meslek kuruluşudur” şeklinde konuştu.



Kaypak, ziyaret sonunda CGC başkanı ve üyelere imzalı kitap hediye etti.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.