Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Yeniden Refah Partisinden CGC'ye ziyaret

Güncel

Yeniden Refah Partisi MYK üyesi İbrahim Saraçbaşı ve İl Başkanı Abdülsamet Orman, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti. CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, yerel basın olarak yerel gazetelerin öneminden bahsetti.

Yeniden Refah Partisi MYK üyesi İbrahim Saraçbaşı ve İl Başkanı Abdülsamet Orman, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, yerel basın olarak yerel gazetelerin öneminden bahsetti.

Cebelibereket Gazeteciler cemiyeti olarak bütün siyasi partilere eşit olduklarını ve herkesin sesi olduklarını bunu bir görev edindiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi MYK üyesi ve Osmaniye sorumlusu İbrahim Saraçbaşı öncelikle yerel medyayla bir araya geldikleri için memnun olduklarını belirtti.



Saraçbaşı ‘‘Yeni bir parti olsak da görüş olarak elli senelik bir geçmişimiz var. Biz her zaman farklı olduk. Şimdide farklı olmaya devam ediyoruz. Ülke meselelerine ideolojik olarak değil, hak ve hukuk olarak bakıyoruz. Doğrunun ideolojisi olmaz. Evrensel bir sisteme oturan her görüşle her kesime ulaşabilirsiniz. Ülke olarak çok zor zamanlardan geçtik 1980 öncesinde sadece fikir çatışmasından dolayı yirmi bin genci maalesef kaybettik. Aynı aileden insanlar siyasi farklılardan dolayı birbirine zarar verdi. Rahmetli Erbakan o zamanlarda bu kamplaşmayı hiçbir zaman tasvip etmedi. Ve bize de sakın karışmayın diye öğüt verirdi. Günümüze geldiğimizde 2018de partimizi kurduk, kongremizi yaptık ve bugün 81 ilde tabelamız var.Biz devlet yardımı almadık, tamamen kendi imkanlarımızla bu işi yaptık. Bu saatten sonra daha fazla koşmamız gerek, çünkü biz siyaset değil cihat yapıyoruz’’ dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.