Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Avatar'a ses veren Gururbey'den yeni single

Müzik

Gururbey'in yeni teklisi 'Yakasım Geliyor' müzik severlerle buluştu.

Guinness Rekorlar Kitabı'nda 'Dünyanın en bas sesi, dünyanın en güçlü bas sesi ve tek nefeste en uzun şarkı söyleyen insanı' rekorlarını elinde tutan Gurubey şarkısını rap, arabesk, özgün ve şiir tarzında seslendirdi.
Avatar filminde Türk sesi

Avatar filmindeki düşük frekansta hayvan seslerinin de sahibi olan Gururbey "Dünyada bilinen bir vokalistim ve düşük frekanslarda bu seviyeye çıkabilecek tek kişi olduğum için filmde yer aldım" dedi.

Dünyaca ünlü yıldızlara vokal yaptı

17 senedir yurtdışında müzik yaşamını sürdüren ve Asala Nasri, Madonna, Jennifer Lopez, Sami İslam, Sami Yusuf gibi dünyaca ünlü bir çok sanatçıya baş vokallik yapan Gururbey, "Dünyaca ünlülerle çalışmak zor değil. Her şey disiplin ve kurallar çerçevesinde olduğunda çok rahat çalışılıyor. Dünyada müzik eğitim ve bilgiden geçer. Türkiye'de ise sadece para ve doğru şarkıdan geçer. Türkiye'de bir günde meşhur olunur 3 ay sonra unutulur çünkü temel olmayan bina çöker" dedi.

Yeni rekor kırmak istemiyorum


Guinness Rekorlar Kitabı'nra dünyanın en bas sesi, dünyanın en güçlü bas sesi ve tek nefeste en uzun şarkı söyleyen adamı rekorlarını elinde tutan Gururbey rekorları için "Henüz rekorlarıma yaklaşan ya da geçen olmadı. Aslında bir rekor daha kırdım onaylatmadım. Çünkü Türkiye dünyaya bilgi eğitim ve başarıya kapalı olduğu için bende onaylatmadım başka bir rekor kırmayı düşünmüyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.