Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Aylin Taşar'dan Beklenen Kahraman, 'Belki De Sensin'

Müzik

Barış Özkırış'ın sözlerini yazdığı, Aylin Taşar'ın bestelediği ve seslendirdiği  "Belki De Sensin" adlı şarkı;  aynı isimdeki kök hücre donörlüğüne yönelik, farkındalık yaratmayı amaçlayan platformun sesini, bir de müzik yoluyla duyurmak amacıyla ve tamamen gönüllü olarak hayat bulmuş. Ajda Pekkan'ın oniki yıl çalışarak en uzun süreli ses eğitmeni olan Aylin Taşar, uzun yıllardır müzik dünyasında ses eğitmeni ve vokal koçu olarak müzikle bağını sürdürüyor.

Barış Özkırış'ın sözlerini yazdığı, Aylin Taşar'ın bestelediği ve seslendirdiği "Belki De Sensin" adlı şarkı; aynı isimdeki kök hücre donörlüğüne yönelik, farkındalık yaratmayı amaçlayan platformun sesini, bir de müzik yoluyla duyurmak amacıyla ve tamamen gönüllü olarak hayat bulmuş.


Ajda Pekkan'ın oniki yıl çalışarak en uzun süreli ses eğitmeni olan Aylin Taşar, uzun yıllardır müzik dünyasında ses eğitmeni ve vokal koçu olarak müzikle bağını sürdürüyor. Hande Yener, Bengü, Tuğba Yurt, Nilüfer, Şükrü Özyıldız çalıştığı isimlerden sadece bir kısmı. Bugüne dek sesiyle öne çıkmayan Aylin Taşar, amaçları hayat kurtarmak olan bu güzel organizasyona şarkı yapmak sözkonusu olunca; son dönemde yaptığı bestelere bir yenisini ekleyerek, bu kez bizzat söylemek istemiş.


Psikolojik Astroloji konusunda Türkiye'nin öncü ismi Barış Özkırış ise, araştırmacı yazarlığı ve şarkıcılığının yanı sıra, söz yazarlığı ile de çok yönlü bir isim.


Düzenlemesi Mert Tunçmakas'a ait olan şarkı, Merdiven Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.


Şarkının aynı zamanda bir aşk şarkısı gibi de algılanan sözleri, her insanın kendi dünyasında bir kahraman beklediği hissini vermek için düşünülmüş.


Klibinde ise Pınar Ataer'ın dans performansıyla, anlatımı bir de beden ile güçlendirmek amaçlanmış


Belki de Sensin, kök hücre donörlüğünün ne kadar kolay ve sorunsuz bir prosedür olduğunu anlatmak için, Aykut Kadir Kurt önderliğinde canla başla çalışan gönüllü insanlardan kurulu. Organizasyonda gönüllü olarak yer almak veya donör olmanın aslında sanıldığı gibi zor bir süreç olmadığını detaylarıyla öğrenmek isteyenler, //www.belkidesensin.org/ adresinden istedikleri bilgilere ulaşabilirler.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.