Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ayşe Çınar dışarısı 'Cadı Kazanı' diyor

Müzik

Ayşe Çınar sözleri Gözde Ançel’e, müziği Buray ve Gözde Ançel’e, düzenlemesi Bahadır Tanrıvermiş’e ait olan “CADI KAZANI” isimli single çalışması ile müzikseverlerle buluşuyor. Devlet Tiyatroları’nda oynanan “Oz Büyücüsü”, “Rumuz Goncagül” gibi önemli müzikallerde şarkılar yorumlayan, birçok dizinin jenerik müziğini seslendiren Ayşe Çınar, ilk albümü “Deniz Gibi Sev” ve “Çıkı Çıkı” isimli single’ı ile pop müzik dünyasında ben de varım demesinin ardından modern soundlarla düzenlenen, hareketli single’ı “CADI KAZANI” ile dinleyenleri dansa davet ediyor.

Ayşe Çınar sözleri Gözde Ançel’e, müziği Buray ve Gözde Ançel’e, düzenlemesi Bahadır Tanrıvermiş’e ait olan “CADI KAZANI” isimli single çalışması ile müzikseverlerle buluşuyor.





Devlet Tiyatroları’nda oynanan “Oz Büyücüsü”, “Rumuz Goncagül” gibi önemli müzikallerde şarkılar yorumlayan, birçok dizinin jenerik müziğini seslendiren Ayşe Çınar, ilk albümü “Deniz Gibi Sev” ve “Çıkı Çıkı” isimli single’ı ile pop müzik dünyasında ben de varım demesinin ardından modern soundlarla düzenlenen, hareketli single’ı “CADI KAZANI” ile dinleyenleri dansa davet ediyor.









Ayşe Çınar, single’ının kapak ve imaj fotoğrafları için Yusuf Can Dirik’in styling’i ile H2O fotoğraf stüdyosunda Halil Güzel’in objektifine poz verdi. Single’ın kapak tasarımı Özlem Semiz tarafından hazırlandı.





Ossi Müzik etiketiyle Hakan Eren’in yapımcılığında, Pelin Kakırman’ın proje koordinatörlüğünde yayınlanan “CADI KAZANI” single’ı Ümit Sayın’ın vokal koçluğunda Can Stüdyoları’nda kaydedildi.





Ümit Sayın’ın vokal de yaptığı şarkının mix ve mastering’i Özer Yener tarafından yapıldı. “CADI KAZANI”nın video klibi Oktay Bingöl’ün görüntü yönetmenliğinde, Halil Güzel’in yönetmenliğinde Beykoz Kundura platolarında çekildi. Klibinde yeni imajıyla kamera karşısına geçen Ayşe Çınar dikkat çekiyor.





CADI KAZANI
Ben aldırmadım
Bi kaç yalanla yıkılmazdı aşk
Soruşturmadım
Bi ihanet beni korkutmaz, durdurmadım





Gidiyorsa gitsin kapı aralık,
Çok kızmadım
Döner elbet
Sonu pişmanlık





Ziyadesiyle güzel geçti
Yıllarım seninle
Nasıl derim, nasıl derim
Nasıl derim geri dönme





Dışarısı Cadı Kazanı
Bulamam seni üzeni
Git yine gör hadi doğruyu bul hadi
Sonra kollarıma dön





800 aşkla tanış
Hadi gez karış karış
Gel yine, bul beni, üz beni, kır beni
Yeter ki sen bana dön.





Söz: Gözde Ançel
Müzik: BurayHoşsöz - Gözde Ançel
Düzenleme: Bahadır Tanrıvermiş


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.