Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Bahadır Tatlıöz & Enbe & Pınar Süer 'Sancı'

Müzik

Türk popunun güçlü isimleri Bahadır Tatlıöz, ENBE Orkestrası'nın şefi Behzat Gerçeker ve genç yetenek Pınar Süer çok özel bir proje için bir araya geldi. .

Türk popunun güçlü isimleri Bahadır Tatlıöz, ENBE Orkestrası'nın şefi Behzat Gerçeker ve genç yetenek Pınar Süer çok özel bir proje için bir araya geldi...

Sözü, müziği ve aranjesi Bahadır Tatlıöz'e ait olan ''Sancı'' şarkısı için DMC çatısı altında bir araya gelen üçlü, yazın hit slowu olmaya aday gösterilen ''Sancı'' için güçlerini birleştirdi. Türk müziğine sayısız yeni isim kazandıran Enbe Orkestrasının başarılı şefi Behzat Gerçeker'in piyanosu ile eşlik ettiği şarkıda sesi ve güçlü yorumu ile dikkat çeken Pınar Süer, Bahadır Tatlıöz ile birlikte 2019 yazının en iddialı slowlarından biri için stüdyoya girdi.



Yaklaşık iki haftada tamamlanan okuma ve stüdyo çalışmalarının ardından Murat Küçük'ün yönetmen koltuğuna oturduğu kliple eserlerini taçlandıran başarılı sanatçılar, İstanbul'un Karadeniz sahillerinde gerçekleştirilen çekimlerde gün batımında serenad yaptılar. On saatlik set çalışmalarının finalini objektiflere hep birlikte poz vererek yapan ünlü isimler, yeni şarkılarının müzikseverlerle buluşması konusunda ise oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

.... tarihine DMC ve Netd başta olmak üzere tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşması planlanan ''Sancı'' daha şimdiden bir çok müzik eleştirmeni ve yazarı tarafından ''Yazın en büyük sürprizi'' olarak lanse edilmeye başlandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.