Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Bu kez 'Yan' dedi…

Müzik

“Sultanım”, “Berduş”, “Dermansız”, “Sevdan ile”, “Hasret” gibi bir çok aşk şarkısına imzasını atan ve aşk şarkılarının aranan bestekarı olan Ekrem Düzgünoğlu’ndan bir aşk şarkısı daha, “YAN” Geçtiğimiz günlerde Ankara seyahati sırasında bir arabanın arkasında yazan “Keşkeler Düşsün Diline” sözünden esinlenerek yaptığı “Yan” şarkısını müzikseverlerle buluşturan Ekrem Düzgünoğlu, bu güzel esere tek plandan oluşan bir klip çekti. “Sadece 2 harften oluşan aşk asırlardır yüreklerden taşıyor.

“Sultanım”, “Berduş”, “Dermansız”, “Sevdan ile”, “Hasret” gibi bir çok aşk şarkısına imzasını atan ve aşk şarkılarının aranan bestekarı olan Ekrem Düzgünoğlu’ndan bir aşk şarkısı daha, “YAN”





Geçtiğimiz günlerde Ankara seyahati sırasında bir arabanın arkasında yazan “Keşkeler Düşsün Diline” sözünden esinlenerek yaptığı “Yan” şarkısını müzikseverlerle buluşturan Ekrem Düzgünoğlu, bu güzel esere tek plandan oluşan bir klip çekti.





“Sadece 2 harften oluşan aşk asırlardır yüreklerden taşıyor. 3 harf milyonlarca şarkıya ilham oluyor, milyarlarca insanın yüreğine sığmayıp taşıyor.” diyen Ekrem Düzgünoğlu “Yan”la sonbaharın en iddialı şarkısını yaptığını dile getiriyor.









YAN





Unutursan gönlün kurusun
Allah senden hesap sorsun
Yaktın yıktın gönül evini
Sen de yan

Ayrılık dediğin kaç kelime
Yıkılmadım ayaktayım işte
Her gece ah sesimle
Sen de yan





Bittiyse bitsin uzatma
Ümit kalmamışsa aşkta
Her gece vicdanınla
Yan yan yan sonra





Keşkeler düşsün diline
Keder dolsun gözlerine
Bundan sonar benim yerime
Yan yan yan yan

Allah’tan tek bi rdileğim
Ne dua ne de beddua ederim
Ettiklerini bul ne diyim
Yan yan yan yan





Söz-Müzik-Aranje: Ekrem Düzgünoğlu


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.