Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Derya Ürkmez'den yeni şarkı: 'Yak'

Müzik

Arka arkaya çıkardığı şarkılarla müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Derya Ürkmez, yeni şarkısı “Yak” ile müzik dünyasında hızlı yükselişini sürdürüyor.

Arka arkaya çıkardığı şarkılarla müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştıran Derya Ürkmez, yeni şarkısı “Yak” ile müzik dünyasında hızlı yükselişini sürdürüyor.



Ardarda gerçekleştirdiği single projeleriyle müzikseverlerin kalbini kazanmaya devam eden Derya Ürkmez, son olarak ‘Yak’ isimli yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.



Sözlerinde Derya Ürkmez, Bilal Çakar, Mahmoud Mouhamed ; müziğinde Yusuf Temizyürek , Thomas Porzig imzası bulunan Yak yazın en iddialı şarkılarından biri olacak. Şarkısında özgür olmak, yeni bir başlangıç için sorunlara takılmadan ilerlemek ve böylece daha güzel yarınlara sahip olmanın mümkün olduğu mesajlarını veren güzel şarkıcı, şarkısının çıkmasıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı.



Kariyerinde sessiz ama derinden ilerlediğini söyleyen Almanya’nın Köln şehrinde yaşayan 20 yaşındaki Derya Ürkmez müzik eleştirmenleri ve müzikseverler tarafından şimdiden önümüzdeki yılların en başarılı yorumcuları arasında gösteriliyor. Geçtiğimiz günlerde MFA ödülünü kazanan Derya Ürkmez, müzikseverlerle ilk kez Rafet El Roman ile düet yaptığı ve kısa süre içinde 140 milyon izlenmeye ulaşan Unuturum Elbet şarkısıyla buluşmuştu. Ardından çıkardığı Ay Tutulmadan ile daha büyük bir hayran kitlesi edinen Derya Ürkmez, yeni şarkısı Yak ile de yine kendinden sıkça söz ettirecek.



arabesk radyo dinle
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.