Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Elif Ergün'ün ilk singlesi “Aşk Mevsimi“ çıktı

Müzik

Hamburg'da yaşayan sanatçı Elif Ergün'ün sözleri Nuriye Eracar'a müziği ve bestesi Mehmet Özkaya'ya ait olan "Aşk Mevsimi" adlı ilk single çalışmasını çıkardı.

Sanatçı ilk çalışmasını tanınmış sanatçı Mehmet Özkaya ile birlikte düzenlenen etkinlikle tanıttı.

Etkinlikte singlesini tanıttı

Stiftung Kultur Palast Hamburg Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte sunucu ve sanatçı Elif Ergün uzun süre single üzerinde çalıştıklarını ve klip çalışmasını İstanbul'un en güzel yerlerinden manzaralarla taşlandırdıklarını söyledi. Bestesi ve müziği Mehmet Özkaya'ya ait olan "Aşk Mevsimi" parçası ile ilgili bilgi veren sanatçı Ergün, "Benim babam, amcam gibi ailede çok sayıda müzikle ilgilenenler var ve dolayısıyla ben her zaman müzikle içiçe oldum. Ben yıllardır etkinliklerde sahne alıyorum ama ilk olarak bir single çıkardım ve klibide oldukça doğal ve güzel İstanbul'un harika yerlerinde çektik. Müzikseverler www.youtube.com internet üzerinden dinleyebilirler" dedi.

Mehmet Özkaya tebrik etti

İstanbul doğumlu küçük yaştan bu tarafa Hamburg'da yaşayan ve başarılı radyocu, sunucu ve aynı zamanda sanatçılığını sürdüren Elif Ergün sözlerine şöyle devam etti: "Değerli, bilgili, tecrübeli, hocam Mehmet Özkaya ile birlikte keyifli yaptığımız çalışma sonucunda çok güzel bir single çıkardım. Umarım müzikseverlerde severek dinleyeceklerdir. Ben çok severek parçayı seslendirdim sözleride çok anlamlı ve duygulu." Sanatçı Mehmet Özkaya ise, Elif Ergün'ü güzel yorumundan dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.