Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Erkan Güleryüz Sıfır Km Sezen Aksu Şarkısı 'Of'

Müzik

Türk pop müziğinin kaliteli yeni nesil müzisyenlerinden ERKAN GÜLERYÜZ, yayımladığı albümler ve şarkılarla hatırı sayılır bir hayran kitlesi kazandı.

Erkan Güleryüz 2022 yılında yayınlamayı planladığı 10 şarkıdan oluşan ‘Minimal’ albümünün iki ayda bir sevenleri ile paylaştığı şarkılarına bir yenisini daha ilave etti.

Projenin dinleyici ile buluşan ilk şarkısı ‘Gün Ola Harman Ola’dan sonra, ‘Sorma’ ve ‘İki Simit’ ardından dördüncü single ‘Of’ video klibi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sezen Aksu ortaklığının yeni ürünü

Duygusal yoğunluğu yüksek, derinlikli ve melankolik ‘OF’; uzun yıllardır Erkan Güleryüz’ün sesiyle şarkılarına hayat verdiği Sezen Aksu ortaklığının en yeni ürünü. Minimal albümünde yer alan şarkıların çou akustik 2-3 enstürmanla kaydedilirken Sorma’da tek bağlama kullanıldı.

2021 yılı biterken Erkan Güleryüz yepyeni bir şarkı ile güçlü bir şekilde sessizliğini bozdu. Prodüktör koltuğunda Erkan Güleryüz’ün bulunduğu ‘OF’ şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu’ya düzenlemesi Erkan Güleryüz, A.Soner Kıvanç, Ömer Göktepeliler, Can Güneş’ e ait.

Şarkının eski dönem filmleri andıran görüntülerden oluşan performans video klibinin yönetmenliğini Erkan Güleryüz üstlendi.

Söz- müzik: Sezen Aksu

Düzenleme: Erkan Güleryüz , A.Soner Kıvanç , Ömer Göktepeliler , Can Güneş Yaylı Tambur: Ömer Göktepeliler

Klasik Gitar: Can Güneş

Mix mastering: A.Soner Kıvanç

Yönetmen: Erkan Güleryüz

Görüntü yönetmeni : Özkan Karaköse


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.