Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Erol Evgin ve Kalben'den 'Bizim Tango'

Müzik

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, Türkiye’nin en güçlü kadın ses sanatçılarıyla yeniden yorumladığı“Altın Düetler 2” albümündeki şarkılarını kliplendirmeye devam ediyor. Erol Evgin “Altın Düetler 2” albümünde kendine has tarzı ve şarkılarıyla çok sevilen Kalben ile birlikte seslendirdikleri; sözleri Çiğdem Talu’ya, müziği Melih Kibar’a, düzenlemesi İskender Paydaş’a ait olan "Bizim Tango” isimli şarkısının stüdyo okumalarındaki özel görüntülerden hazırlanan video klibini bugün müzikseverlerle buluşturdu.

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, Türkiye’nin en güçlü kadın ses sanatçılarıyla yeniden yorumladığı“Altın Düetler 2” albümündeki şarkılarını kliplendirmeye devam ediyor.

Erol Evgin “Altın Düetler 2” albümünde kendine has tarzı ve şarkılarıyla çok sevilen Kalben ile birlikte seslendirdikleri; sözleri Çiğdem Talu’ya, müziği Melih Kibar’a, düzenlemesi İskender Paydaş’a ait olan "Bizim Tango” isimli şarkısının stüdyo okumalarındaki özel görüntülerden hazırlanan video klibini bugün müzikseverlerle buluşturdu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.