Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Erol Evgin ve Nil Karaibrahimgil'den Beklenen Klip: 'Canım Benim' Yayında!

Müzik

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin’in, “Altın Düetler” albümünün gördüğü büyük ilginin ardından üç yıl sonra unutulmaz şarkılarını ülkemizin en güçlü kadın ses sanatçılarıyla paylaştığı “Altın Düetler 2” albümünün ilk video klibi Nil Karaibrahimgil ile birlikte seslendirdikleri “Canım Benim” isimli şarkıya çekildi. Beklenen klip, müzikseverlerle buluştu.

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin’in, “Altın Düetler” albümünün gördüğü büyük ilginin ardından üç yıl sonra unutulmaz şarkılarını ülkemizin en güçlü kadın ses sanatçılarıyla paylaştığı “Altın Düetler 2” albümünün ilk video klibi Nil Karaibrahimgil ile birlikte seslendirdikleri “Canım Benim” isimli şarkıya çekildi.Beklenen klip, müzikseverlerle buluştu.
Sözleri Çiğdem Talu’ya,
müziği Melih Kibar’a, düzenlemesi 70’li ve 80’li yılların dönem ruhunu günümüz soundları ile ustalıkla harmanlayan değerli müzik adamı İskender Paydaş’a ait olan “Canım Benim” in, Serdar Erener yönetmenliğinde çekilen video klibi müzik kanallarıyla birlikte Erol Evgin YouTube kanalında da yayınlandı.


“Altın Düetler”
albümünün ilk video klibi olan Erol Evgin & Nil Karaibrahimgil düeti “Canım Benim” in hikayesi, Serdar Erener’in hayalini kurduğu bir dünyada, Uzay’da geçiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.