Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ferhat Güneyli Feat Yasemin Göksu - Sen Değil Misin A Canım

Müzik

Selda Bağcan ile gerçekleştirmiş olduğu düetle hızlı bir çıkış yakalayan Ferhat Güneyli, suskunluğunu 'Dostum Dostum' adını taşıyan yeni albümü ile bozdu. Albümde Selda BAĞCAN, Cem KARACA ve Neşet ERTAŞ şarkıları, sanatçının üç yeni bestesi ve dört akustik çalışması bulunmakta.

Selda Bağcan ile gerçekleştirmiş olduğu düetle hızlı bir çıkış yakalayan Ferhat Güneyli, suskunluğunu 'Dostum Dostum' adını taşıyan yeni albümü ile bozdu.
Albümde Selda BAĞCAN, Cem KARACA ve Neşet ERTAŞ şarkıları, sanatçının üç yeni bestesi ve dört akustik çalışması bulunmakta.

Yusuf Hayaloğlu’na ait ‘Veda Gecesi’ ve ‘Mezarcı Kardeş’ şiirleri yanısıra Ezeli Doğanay’a ait gönüllere dokunan 'Sen Değilmisin A Canım' adlı şiiri besteleyen ve Yasemin GÖKSU ile bu şarkıda düet yapan Ferhat Güneyli'nin 3 yıl aradan sonra çıkarttığı ‘Dostum Dostum’ albümü beSound production etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

HEPSi BiR ARADA

Yaptığı aranjelerle pek çok sanatçıyı zirveye taşıyan ve bu yapıtlarla kendinden söz ettiren Cihan Sezer'in düzenlemelerini yaptığı 'Veda Gecesi' ve ‘Mezarcı Kardeş’ şarkıları ile Güneyli müzik listelerinde zirveyi zorlamaya hazırlanıyor.

Hayaloğlu'nun şiirlerini yazdığı ve okuduğu ortamı hayal ederek şarkının aranjeleri gerçekleştiren Sezer alaturka tarzını aranje ederken aşk, hüzün ve isyanı bir arada barındıran İstanbul'dan esinlendiğini ifade ediyor. Sanatçının diğer besteleri Tayfun Balarısı ve Mehmet Yöntem tarafından düzenlendi.



Albüm çalışmasında başarılı şarkıcı Ferhat Güneyli'ye; bağlamalarda Kemal Esen, Erkan Akalın, Turgay Yılmaz ve Selim Bölükbaşı, bağlama, ud ve cümbüşte Ali Yılmaz, gitarda Mehmet Yöntem,Yılmaz Yıldırım, Serhan Yadsıman, Timuçin Aksuer ve Barış Balcı, kemanda Hüseyin Kemancı ve Sefxan Sefkan, kanunda Emin Esen, neyde Polat Akarçay, basgitarda İsmail Soyberk, Argun Erişci ve Cihan Sezer, tenor saksafon, trompet ve trombonda Hasan Gözetlik, lavtada Turgay Yılmaz, Dudukta Murat Savaş, davulda Aydın Şeref ve Cemsait Arslantunalı, perküsyonda Mehmet Akatay ve Şakir Uygan, yaylılarda Miray Yaylı Grubu, çelloda Selin Nardemir, klarnetde Yasin Kıran, kontrabasda Martin Lillich ve vokalde Destina gibi usta müzisyenler eşlik etti.

FERHAT GÜNEYLİ İLK KLİBİNİ EDiRNE'DE ÇEKTİ


Yarım kalan bir aşkı ve bundan geriye kalan iki yalnız kalbin hüzün ve mutluluk arasında geçen gençlik hikayesinin konu edildiği 'Sen Değilmisin A Canım' çalışmasının klibi, doğası ve tarihi dokularıyla Trakya’nın gözdesi olan Edirne'nin Lavanta Tarlalarında Erkan Nas tarafından çekildi.

Sesiyle ve oyunculuğuyla da göz dolduran Ferhat Güneyli bu şarkıda sanatçı Yasemin Göksu ile düet yaptı. ‘Dostum Dostum’ adlı bir sonraki düetin klip çalışması ise Selda Bağcan’ın hayatından pasajlar barındıracak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.