Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ferhat Köse’den yeni single “Hem De Çok”

Müzik

Ferhat Köse söz ve müziği kendine, düzenlemesi Ahmet Uncu’ya ait olan “HEM DE ÇOK” isimli yeni single çalışması ile müzikseverlerle buluştu.

“Çaresiz” isimli maxi single’ı; “Nazlanma”, “Pınar Misali” isimli single’ları ile hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Ferhat Köse, pop altyapı üzerine kendine özgü duygusal yorumuyla seslendirdiği “HEM DE ÇOK” isimli yeni şarkısıyla iddialı. Mix ve mastering’i Özgür Yurtoğlu tarafından yapılan şarkıda Köse’ye, vokaliyle Pınar Çubukçu eşlik etti.

Kocaeli Üniversitesi'nde müzik öğretmenliği yüksek lisansını tamamlamasının ardından müzik öğretmenliği yapmaya başlayan, halen görevine devam eden Ferhat Köse, single’ının imaj fotoğrafları için yönetmen Gökhan Özdemir’in objektifine poz verdi. Single’ın kapak tasarımı Murat Köse tarafından hazırlandı. 

Ossi Müzik etiketiyle, Hakan Eren’in yapımcılığında, Pelin Kakırman’ın proje koordinatörlüğünde yayınlanan “HEM DE ÇOK” single’ının video klibi Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde Kavacık Otağtepe’de “Aslanlı Köşk” denilen bir malikanede çekildi. İnsanın iç dünyasındaki boşluğun maddiyatla doldurulamayacağı duygusuna atıfta bulunulan klipte Ferhat Köse’yi, geçmişte güzel günler yaşadığı evinde yalnızlığı yaşarken izliyoruz. 

HEM DE ÇOK

Sardım yaralarımı, yüklendim umutsuzca anılarımı
Sevemedim, silemedim sensiz geçen acı yıllarımı

Özledim hem de çok, sebepsiz, nedeni yok
Kırıldım ben de of acısını bilen yok
Açtığım gönlümü vuranı çok, kıranı çok
Darıldım dünlere dönüşü yok, dönüşü yok
Açtığım gönlümü vuranı çok, kıranı çok
İçimde bir bilmece çözeni yok

Söz & Müzik: Ferhat Köse
Düzenleme: Ahmet Uncu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.