Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Hurşid Yenigün “Vakti Saati Gelince” diyor

Müzik

Hurşid Yenigün sözü, müziği ve düzenlemesi kendine ait olan, “Vakti Saati Gelince” isimli yeni single’ı ile bugün müzikseverlerle buluştu.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği “Pop Fasıl” serisi, “Aranjmanlar” serisi, “Eski Dostlar” ve hepimizin bildiği “Pop Gırgıriye” serisi gibi 40’tan fazla albümle hayatlarımıza dokunan Hurşid Yenigün, sözü ve müziği kendine ait olan “Vakti Saati Gelince” isimli yeni single’ı ile tüm dijital müzik platformları aracılığıyla müzikseverlerle buluşuyor.

Eğlenceli müzik denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan, müzik yaşantısında Sezen Aksu, Erol Evgin, Zerrin Özer, Yeliz gibi birçok sanatçının aranjörlüğünü yapan Hurşid Yenigün’ün, “Vakti Saati Gelince” isimli yeni şarkısının düzenlemesi de kendine ait. 

Hurşid Yenigün’ü, single’ının kapak fotoğrafı ve imaj fotoğrafları için Erkan Yılmaz fotoğrafladı. Single’ın kapak tasarımı Ossi Müzik tarafından hazırlandı. 

Ossi Müzik etiketiyle Hakan Eren’in yapımcılığında, Hurşid Yenigün’ün prodüktörlüğünde ve müzik yönetmenliğinde, Nazlı Tansalıç’ın süpervizörlüğünde, Pelin Kakırman’ın proje koordinatörlüğünde yayınlanan “Vakti Saati Gelinde” single’ında Dicle Yenigün, vokaliyle ustası ve babası Hurşid Yenigün’e eşlik etti. Şarkının video klibi Erkan Nas’ın yönetmenliğinde, Sethane’de çekildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.