Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İlhan Şeşen klasiği “Sarılınca Sana”Ya hemşiresi Funda Bozkurt’tan yeni yorum

Müzik

İlhan Şeşen’in hasta olduğu bir dönemde hemşireliğini yapan Funda Bozkurt, profesyonel müzik hayatına sanatçının “Sarılınca Sana” ile giriş yaptı.

Söz ve müziği İlhan Şeşen’e, düzenlemesi, mix & masteringi Armin’e ait, Garaj Müzik etiketiyle dinleyicisi ile buluşan “Sarılınca Sana”, klibiyle birlike tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Pandemi sonrasında evinde söylediği şarkıları sosyal medyada paylaşıp büyük beğeni toplayan Funda Bozkurt, meslektaşları hemşireler için de “Beyaz Kanatlı Melekler” adlı bir şarkı yazmıştı. 

İlhan Şeşen’in manevi kızı gibi olan Funda, “Kendisiyle tanıştığımızda utanarak bir şarkısını istedim ve aldığım cevapla öyle onurlandım ki... ‘Funda’cığım bütün şarkılarım senin olsun’ dedi. “Sarılınca Sana” şu an beni en çok anlatan şarkı olduğu için onu söylemek istedim.” diyerek şarkıyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşıyor.

Fatih Ertür’den şan eğitimi almaya devam eden Funda Bozkurt, kendi yazıp bestelediği şarkıları da ilerleyen günlerde teker teker müzikseverlerle paylaşmak istiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.