Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Işıl Yücesoy'dan Sabahattin Ali eseri 'Yetmez Mi?'

Müzik

Çok yönlü sanatçı kişiliğiyle hayatlarımızda iz bırakan Işıl Yücesoy,  yakın zamanda yayınladığı “Zamansız” albümü; “Hayat Herkese Aynı”, “Hani Ben” singlelarının ardından sunduğu bir Sabahattin Ali - Cenk Taşkan eseri “YETMEZ Mİ?” ile karşınızda. Aşktan takati kalmayan bir kadının,  sevgiliye haykırışı olan “YETMEZ Mİ?” isimli eserin sözleri ülkemizin önemli yazarlarından ve şairlerinden olan Sabahattin Ali’ye, müziği Türk popunun önemli bestecilerinden Cenk Taşkan’a ait.

Çok yönlü sanatçı kişiliğiyle hayatlarımızda iz bırakan Işıl Yücesoy, yakın zamanda yayınladığı “Zamansız” albümü; “Hayat Herkese Aynı”, “Hani Ben” singlelarının ardından sunduğu bir Sabahattin Ali - Cenk Taşkan eseri “YETMEZ Mİ?” ile karşınızda.
Aşktan takati kalmayan bir kadının, sevgiliye haykırışı olan “YETMEZ Mİ?”
isimli eserin sözleri ülkemizin önemli yazarlarından ve şairlerinden olan Sabahattin Ali’ye, müziği Türk popunun önemli bestecilerinden Cenk Taşkan’a ait.
Ossi Müzik
etiketiyle yayınlanan single çalışmasının proje koordinatörlüğünü Pelin Erçelik Kakırman, prodüktörlüğünü Hakan Eren üstlenirken, şarkının modern soundlarla sunulduğu düzenlemesinde Ödül Erdoğan’ın imzası var. Ödül Erdoğan Music Studio’da kaydedilen şarkının mix ve masteringi Arzu Alsan’a ait. Yücesoy’un, single çalışmasının kapak fotoğrafı yönetmen Gökhan Özdemir tarafından çekildi. Kapak tasarımı Özlem Semiz tarafından hazırlandı.
Işıl Yücesoy, “YETMEZ Mİ?”
isimli yeni single’ının video klibi için Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Sabahattin Ali’nin hayatına göndermeler de yapılan klipte, 25 farklı insan yüzünün kullanıldı. Video klipte toplumun farklı kesimlerinden insanların ortak duyguları yaşadıklarını ve aslında biz olduklarını izliyorsunuz.


IŞIL YÜCESOY - YETMEZ Mİ?


Aşk seni harap etmez mi?
Takatını tüketmez mi?
Sendeki ateş bitmez mi?
Yetmez mi gönül, yetmez mi?

Hangi derdimi sayayım?
Aşka nasıl dayanayım?
Yandım, daha mı yanayım?
Yetmez mi gönül, yetmez mi?

Göğsümde tıkanır sesim,
Yok yaşamaya hevesim;
Ben bir dermansız bireyim.
Yetmez mi gönül, yetmez mi?

Söz: Sabahattin Ali
Müzik: Cenk Taşkan (Ossi Müzik)
Düzenleme: Ödül Erdoğan
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.