Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

İskender Paydaş’tan Gülin Dönmez’e büyük destek

Müzik

Gülin Dönmez’in Yeni Teklisi ‘Vakitsiz’ Digital Platformlarda!

Gülin Dönmez; müzik kariyerine 2016 yılında DMC Müzik etiketiyle Samsun Demir’in yapımcılığında ‘Efsun’ isimli ilk single çalışmasıyla giriş yapmış, ve ardından 2017’de ‘Kördüğüm’ isimli teklisiyle devam etmişti. Şimdi uzun bir aradan sonra söz ve müziği kendisine ait olan ‘Vakitsiz’ adlı teklisiyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Süpervizörlüğünü İskender Paydaş’ın üstlendiği düzenlemesini Zafer Paydaş’ın yaptığı şarkının video klibi ise; yönetmen Adem Doğan tarafından Mersin sahilinde çekildi.

GÜLİN DÖNMEZ KİMDİR?

Çok küçük yaşlardan beri şarkı söyleme isteği hep içinde olan ve aslında liseden sonra konservatura gitmek isteyen Gülin Dönmez, İng.İktisat Bölümü öğrencisiyken aynı kampüsteki konservatuarda öğretim görevlisi olan opera sanatçısı Levent Ayan tarafından sesi keşfedilince tam olarak kendinden emin olup, 2010 yılında Bankadan istifa edip kendini bir anda sahnelerde bulmuştur. ‘Sesler Hazinesi Orkestrası’ ile yurtiçi ve yurtdışı turnelerle profesyonel olarak sahne hayatına adım attıktan sonra, 2011 yılında ‘MSM Actor Studio’da Müzikal Oyunculuk, 2012 de ‘Toronto Royal Konservatuar’da Şan eğitimi alan sanatçı; 2016’da İtalya’nın La Spezia şehrindeki Giacomo Puccini Konservaturında Opera eğitimini tamamlamıştır.

Halen Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı olmasının yanısıra aktif olarak yurtiçi yurtdışı konserlerine devam etmektedir.

Gülin Dönmez İngilizce, İtalyanca, Almanca dillerini konuşmakta olup, 5 farklı dilde canlı performans şarkı söylemektedir.

Kalbinin sesini dinleyerek, hayallerinin peşinden giden sanatçının; müziğe ve şarkı söylemeye olan tutkusu bu kez kendi duygu dünyasından kopup notalara ve sözcüklere dökülüyor. Vakitsiz tam da böyle doğuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.