Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Murat Evgin Feat Ege Kafası “Seninle Yıllanmak İstiyorum”

Müzik

Murat Evgin, Ege Kafası ile düet yaptığı sözü, müziği ve düzenlemesi kendine ait olan yeni single’ı “Seninle Yıllanmak İstiyorum” ile müzikseverlerle buluşuyor.

Dizi müzikleriyle yurt dışında da adını duyuran Murat Evgin, 16 yıldır müziklerini yaptığı “Arka Sokaklar” dizisinin 596. bölümünde yayınlanan Hüsnü Çoban (Özgür Ozan) ve Esra’nın (Gaye Gürsel) düğün sahnesi için yazdığı, Ege Kafası ile seslendirdiği “Seninle Yıllanmak İstiyorum” isimli şarkısını hayranlarından gelen istek üzerine single olarak yayınlıyor.

“Seninle Yıllanmak İstiyorum” un video klibi Gökay Akkaya’nın görüntü yönetmenliğinde, Murat Evgin’in yönetmenliğinde Datça’da; Can Yücel Sokağı’nda, Pamutbükü Sahili’nde, Aleni Datça House ve Kargı Koyu’nda Bizim Ev Datça’da çekildi. Klip çekimlerinde Ege Kafası ile kamera karşısına geçen Murat Evgin’e, Uçak ailesi (Elif - Anıl Uçak ve 8 aylık bebekleri Özbey) eşlik ettiler.

Murat Evgin Feat Ege Kafası “Seninle Yıllanmak İstiyorum” single’ı; 7 Şubat Pazartesi günü Universal Music Turkey dağıtımıyla tüm dijital müzik platformları üzerinden müzikseverlerle buluştu.

Ege Kafası, Yasemin Uludoğan ve Mertol Şalt’tan oluşuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.