Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Mustafa Sandal - Zeynep Bastık 'Mod'

Müzik

Mustafa Sandal ilk olarak Harbiye’de verdiği konserlerinde sevenlerine “Mod” isimli çalışmasının hazırlıklarına başladığını ve  Zeynep Bastık ile düet yapacağını müjdelemişti. Sözü ve müziği kendisine ait olan, aranjesi Erhan Bayrak tarafından yapılan, yönetmenliğini ise Tolga Akiş’in üstlendiği “Mod” adlı şarkısını, popüler müzikte son dönemin en sevilen ismi Zeynep Bastık ile birlikte yorumlayan Mustafa Sandal, “Her şey yalan, şarkı gerçek, önemli olan hikayeye gerçek şarkılar bırakmak, klibimiz çok samimi, çok yakın, şarkıyı karşı tarafa net geçiren anlamlı bir klip oldu” dedi.

Mustafa Sandal ilk olarak Harbiye’de verdiği konserlerinde sevenlerine “Mod” isimli çalışmasının hazırlıklarına başladığını ve Zeynep Bastık ile düet yapacağını müjdelemişti.

Sözü ve müziği kendisine ait olan, aranjesi Erhan Bayrak tarafından yapılan, yönetmenliğini ise Tolga Akiş’in üstlendiği “Mod” adlı şarkısını, popüler müzikte son dönemin en sevilen ismi Zeynep Bastık ile birlikte yorumlayan Mustafa Sandal, “Her şey yalan, şarkı gerçek, önemli olan hikayeye gerçek şarkılar bırakmak, klibimiz çok samimi, çok yakın, şarkıyı karşı tarafa net geçiren anlamlı bir klip oldu” dedi.  

Mustafa Sandal ve Zeynep Bastık ‘ın düet çalışması olan Mod” DMC etiketi ile dijital platformlardaki yerini aldı.


MOD 


Söz Müzik: MUSTAFA SANDAL
Düzenleme : ERHAN BAYRAK


Bi kere kırıldım
Bi daha kurulmam
Bozulup söküldüm
İçime içime

Neler yaşattın
Canımı yaktı çok
Yinede üzülme

Olurda derdime düşersen
Dönemedim diye merak edersen
Suçlayıp kendini avutma
Başa dönüp kendimi savunmam

Bi kere bu moda girdinmi
Çıkamıyosun bi tanem
Burda fazla durdunmu
Utanıyosun aşktan

Bi kere bu moda girdinmi
Çıkamıyosun bi tanem
Burda fazla kaldınmı
Çekiniyosun aşktan

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.