Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Oral Bozyiğit “Hoş Geldin” diyor

Müzik

Oral Bozyiğit, sözleri kendine ve Okay Barış’a, müziği kendine ait olan “Hoş geldin” isimli yeni single’ı ile müzikseverlerle buluştu.

“Hoş geldin” single’ının şarkının duygusu korunarak, pop soundunda sunulan modern düzenlemesinde Okay Barış’ın imzası var. Sanatçının, vokal koçluğunu Günay Acar’ın yaptığı single’ının mix ve mastering’i Çağatay Kehribar tarafından yapıldı. 

Oral Bozyiğit “Hoş geldin” single’ının kapak ve imaj fotoğrafları için Seda Barış’ın styling’i ile Majör Stüdyo’da, Uskan Uludoğan’ın objektifine poz verdi. 

“Hoş geldin” in video klibi Okay Barış’ın yönetmenliğinde, Beykoz Kundura Fabrikası’nda kapalı ve açık mekanlarda 9 farklı sahnede çekildi. Klipte İstanbul görüntülerinin yanı sıra Bozyiğit’e; Aslı Çetintahra, Burcu Güloğlu, Burcu Yeşim, Monalisa Oygut’tan oluşan 4 kişilik bir dans ekibi eşlik ettiler.

Oral Bozyiğit yeni single’ını şu sözlerle anlatıyor: “Hoş geldin İstanbul’dan ilham alarak yazdığım bir şarkı. Şarkı, aşk acısını İstanbul’la özdeşleştiriyor. Bazen İstanbul gibidir kalpler.. Onun iki yakası gibi birbirine yakın, onun iki yakası gibi bir bütünün yarısı; ama fiziki olarak kavuşmaları mümkün değildir. Ayrı yakalarda olup, kavuşamayınca da tek söylenebilecek şey buruk bir Hoş Geldin’dir. Siz de her nerede olursanız olun, aşka Hoş geldin demeye devam edin.” 

Oral Bozyiğit “Hoş geldin” single’ı; Oral Bozyiğit Music etiketiyle, ONErpm dağıtımıyla tüm yasal dijital müzik platformları aracılığıyla müzikseverlerle buluştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.