Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ozan Kaya 'Rekabet' ile pop müzik dünyasına merhaba dedi

Müzik

Ünlü işletmeci Ozan Kaya ilk single çalışması 'Rekabet'i Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunarak pop müzik dünyasına merhaba diyor. İstanbul gece hayatının önde gelen başarılı işletmecilerinden Ozan Kaya pop müzik dünyasında bende varım dedi.

Ünlü işletmeci Ozan Kaya ilk single çalışması 'Rekabet'i Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunarak pop müzik dünyasına merhaba diyor.

İstanbul gece hayatının önde gelen başarılı işletmecilerinden Ozan Kaya pop müzik dünyasında bende varım dedi. Sözü İrem Haykır, müziği İrem Haykır Ve Cüneyt Yalmaz imzalı, düzenlemesini de Cüneyt Yalmaz'ın üstlendiği 'Rekabet' şarkısıyla müziğe adım atan Ozan Kaya farklı yorumu ve tarzıyla oldukça dikkat çekici bir işe imza attı.

20 kişilik bir ekibin çalıştığı şarkının video klibi için İrem Haykır yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Ozan Kaya 'Bu yol da en büyük destekçilerim İrem Haykır Ve Seray Kaya, herkesin yaptığını yapmayıp farklı bir iş çıkardık ortaya. Çünkü ben farklıyım, bu da benim tarzım, 'Rekabet'e hazır olsunlar!. diyerek iddiasını dile getirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.