Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Özlem Özdil 'Tez Gel' ile esiyor

Müzik

Türküleri; özgün yorumu ve duruşu ile 96 yılından günümüze tutarlılıkla taşıyan ve her projesinde sevenlerinin ' Sazın Sultanı' seslenişinin hakkını veren Özlem Özdil; şimdi derin ve eşsiz duygu yükü ile günümüzde de karşılık bulan Halk Ozanı Karacaoğlan'ın 'Tez Gel' sözlerini; Erdal Güncü'nün müziği ile seslendirerek sevenleriyle buluşturuyor. Bağlamasını çalarken de geçmişten günümüze türküleri kaynağına, öykülerine ve ruhuna sadakatle okurken de; kendi çizgisinden ödün vermeyen güçlü yorumcu Özlem ÖZDİL; 'Tez Gel'de; Güncü'nün müziğini yorumlarken; bağlamasını ve müzik yönetmenliğini de Usta Sinan Çelik ile paylaşıyor.

Türküleri; özgün yorumu ve duruşu ile 96 yılından günümüze tutarlılıkla taşıyan ve her projesinde sevenlerinin ' Sazın Sultanı' seslenişinin hakkını veren Özlem Özdil; şimdi derin ve eşsiz duygu yükü ile günümüzde de karşılık bulan Halk Ozanı Karacaoğlan'ın 'Tez Gel' sözlerini; Erdal Güncü'nün müziği ile seslendirerek sevenleriyle buluşturuyor.

Bağlamasını çalarken de geçmişten günümüze türküleri kaynağına, öykülerine ve ruhuna sadakatle okurken de; kendi çizgisinden ödün vermeyen güçlü yorumcu Özlem ÖZDİL; 'Tez Gel'de; Güncü'nün müziğini yorumlarken; bağlamasını ve müzik yönetmenliğini de Usta Sinan Çelik ile paylaşıyor.

Sanatçı Özdil; 1996 yılında ilk kez ''MERHABA'' dediği 'Uzakların Türküsü' ile başlayan müzik yolculuğunda; Yürü be Haydar, Gönlüm Dağlarda, Zamansız Yağmur, Hoy Nani ve Candan İleri ile yüreklere dokunurken; şimdi de Karacaoğlan'ın eşsiz sözlerinin üzerinde yükselen muhteşem bir yapıma imza atmış olmanın heyecanını yaşıyor. Yapımı 'Duygu Müzik'in üstlendiği; aranjörlüğünü Onur ÖZÇELİK , klip yönetmenliğini ise Erkan NAS'ın yaptığı ''Tez Gel'' tüm dijital platformlarda, onun bu heyacanını paylaşmayı bekliyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.