Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

“Saatler” Salim Dündar için çalıyor

Müzik

Müzik kariyerinde ilk kez bir Fikret Şeneş eseri okuyan Salim Dündar, “Saatler” isimli singleı ile müzikseverlerle buluşuyor.

“İspanyol müziğini Türkiye’ye sevdiren adam” olarak anılan, 70’li yıllarda seslendirdiği “Aynalar”, “Kalbimi Kim Çalıyor”, “Bir Dost Bulamadım” gibi şarkılarıyla anılarımızda iz bırakan Salim Dündar, ilk kez kendinin seslendirdiği, daha önce hiç yayınlanmamış Fikret Şeneş sözlerini yorumladığı “Saatler” isimli single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor.

Müzik kariyerinde ilk kez bir Fikret Şeneş eseri okuyan Salim Dündar, ilk Türk kadın şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’in 80’li yıllarda yazdığı, pop müziğin önemli bestecilerinden Cenk Taşkan’ın kendisi için bestelediği ve düzenlemesini Türkiye’nin başarılı aranjörlerinden Sadun Ersönmez’in yaptığı “Saatler” isimli single’ı için 11 yılın ardından stüdyoya girdi. 

Salim Dündar’ı, single’ının kapak ve imaj fotoğrafları için Haluk Baylan fotoğrafladı. Projenin kapak tasarımı Ossi Müzik tarafından hazırlandı.

Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan “Saatler” single’ının prodüktörlüğünü Hakan Eren, proje koordinatörlüğünü Pelin Kakırman üstlendi. Şarkının video klibi Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde çekildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.