Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Sema Birbilen'den 20 yıl sonra yeni tekli “Çok Yara Aldım”

Müzik

“Nakışımsın" ve "Sev" isimli iki albümü ile 2001 ve 2003 yıllarına damgasını vuran Sema Birbilen, "Çok Yara Aldım" adlı yeni tekli çalışması ile müzik dünyasına dönüş yapıyor.

13 yaşında söz ve beste yazmaya başlayıp Bursa Kız Lisesi Müzik Bölümü'nü bitirerek profesyonel müzik kariyerine 18 yaşında adım atan Sema Birbilen, “Nakışımsın" ve "Sev" isimli iki albümü ile 2001 ve 2003 yıllarına damgasını vurmuştu.

Genç yaşta girdiği müzik dünyasında yorumu ve sesi ile büyük beğeni kazanan Sema Birbilen, yaşamına uzun bir süre Almanya’da devam etti. Albüm çalışmalarına bir süre ara vermesine rağmen müzikten asla vazgeçmeyerek birçok yeni esere imza attı.

Söz ve bestesi kendisine ait olan "Çok Yara Aldım" adlı yeni çalışmasıyla müzikseverlerle buluşan Sema Birbilen, müzik dünyasının önemli genç isimlerini yeni çalışmasında buluşturdu. 

Düzenlemesi Çağrı Telkıvıran’a ait olan teklisinin klip yönetmenliğini Ahmet Can Tekin üstlendi. Şarkının stüdyo kayıtları sırasında Sema Birbilen'in vokal koçluğunu, birçok oyuncu ve şarkıcının da vokal koçu olan Nilüfer Çelik yaptı.
Sema Birbilen ve "Çok Yara Aldım" DMC etiketiyle, NetD youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!

Sema Birbilen – Çok Yara Aldım
Söz ve Müzik: Sema Birbilen
Düzenleme: Çağrı Telkıvıran
Klip Yönetmeni: Ahmet Can Tekin
Müzik Şirketi: DMC 
Prodüktör: Sema Birbilen & Gizem Uğurlu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.