Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Serhat Kiremitçi ft. Tuna Kiremitçi - Gerçekten Aşk Yoksa

Müzik

Serhat Kiremitçi’nin, 8 şarkılık projesinin ilk teklisi “Gerçekten Aşk Yoksa” tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sözleri ve müziği Serhat Kiremitçi’ye ait olan şarkıda, Tuna Kiremitçi de kendi yazdığı sözlerle eşlik etti. Projenin prodüktörlüğü ve tüm şarkılarının düzenlemesi ise Redd grubundan tanıdığımız Doğan Duru’ya ait.

Hasarı Film Müzik etiketiyle, 22 Nisan Cuma günü dinleyici ile buluşan şarkının klip yönetmenliğini Serhat Kiremitçi üstlenirken, klipte aynı zamanda kuzeni olan Tuna Kiremitçi ve Kanadalı oyuncular Dorian Shine, Azamat Galimov, Vera Galtseva, Daniel Dio De Lao ve Caitlin Borthwick yer alıyor.

“Gerçekten Aşk Yoksa, hayata karşı içimi döktüğüm, her kelimesinde kendi yaşamımdan, çevremde olup biten hayatlardan gözlemler saklı olan bir şarkı. Yaşadıklarımıza bir de bu açıdan bakın demeyi istediğim bir eser. Bize dayatılan ve hayatı yağmalar gibi tükettirmeye çalışan modernize edilmiş anlayışın içinde boğulan insanlığın hikayesi var bu şarkıda. Ama sorguladığım nokta ise insanı insan yapan en temel kavram üzerine kurulu; peki ya aşk yoksa, sevgi yoksa bizi biz yapan duygularımız yoksa tüm bunlar neye yarar zaten akıp gidecek 3 günlük hayatın içinde...”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.