Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Soner Arıca “Seninle Öğrendim” diyor

Müzik

Soner Arıca söz ve müziği kendine ait olan “Seninle Öğrendim” isimli yepyeni single’ı ile müzikseverlerle buluşuyor.

İki versiyon olarak sunulan “Seninle Öğrendim” single’ının orijinal versiyonun düzenlemesinde Miraç Kutlu’nun, epik versiyonunun düzenlemesinde ise GeCeden’in imzası var. 

Arıca, “Seninle Öğrendim” isimli yeni şarkısının iki versiyonuna, iki farklı video klip çekti. Klipler; Arya Beren Yıldırım’ın sanat yönetmenliğinde, Anizabet’in görüntü yönetmenliğinde, Burak Yıldırım ve Soner Arıca’nın yönetmenliğinde Kapadokya’da çekildi. 

Sanatçıyı, video kliplerinde; Aşk Vadisi, Kızıl Çukur, Kılıçlar Vadisi, Güllü Dere, Ürgüp, Göreme, Avanos, Çavuşin, Saklı Kanyon, Dostluk Anıtları, Kolonlu Kilise gibi yerlerinin muhteşem atmosferinde izliyoruz. 

“Seninle Öğrendim” in orijinal versiyonunun video klibinde Giray Sepin imzalı yeşil bir pardösü, Tornado Deri’nin klibe özel tasarladığı yelek ve Emino Tillo kreasyonundan bir çizme ile kamera karşısına geçen Soner Arıca, single’ın epik versiyonunun video klibinde ise, şarkının bu düzenlemesinin duygusuyla tamamen örtüşen, Emino Tillo’nun antika koleksiyonundan 100 yıllık bir derviş hırkası giydi. 

Soner Arıca’yı “Seninle Öğrendim” single’ının kapak ve imaj fotoğrafları için Burak Yıldırım fotoğrafladı. 

Soner Arıca “Seninle Öğrendim” single’ı; Arıca Müzik etiketiyle, tüm yasal dijital müzik platformları aracılığıyla müzikseverlerle buluştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.