Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Soner Arıca'dan 'Bambaşka' ballad version

Müzik

Soner Arıca yılbaşında yayınladığı ve yayınladığı günden bugüne müzik listelerinde üst sıralarda yer alan“Bambaşka” isimli şarkısının ballad versionunu müzikseverlerle buluşturdu. Soner Arıca’nın söz ve müziği kendisine ait olan “Bambaşka” isimli şarkısının ballad versionunun naif ve romantik vurgusuyla kalplere dokunan güçlü düzenlemesinde Miraç Kutlu’nun imzası var.

Soner Arıca yılbaşında yayınladığı ve yayınladığı günden bugüne müzik listelerinde üst sıralarda yer alan“Bambaşka” isimli şarkısının ballad versionunu müzikseverlerle buluşturdu.
Soner Arıca’nın
söz ve müziği kendisine ait olan “Bambaşka” isimli şarkısının ballad versionunun naif ve romantik vurgusuyla kalplere dokunan güçlü düzenlemesinde Miraç Kutlu’nun imzası var. Şarkının mix ve mastering’i Özgür Yurtoğlu tarafından yapıldı.
Sanatçı,“Bambaşka” nın
ballad version'unu YouTube’a özel kliplendirdi. Gökhan Özdemir’in yönetmenliğinde Dolapdere Auto Plato’da çekilen video klipte Arıca’yı,şarkının ruhuna uygun olarak sade ve aşkın rengi olan kırmızılar içinde izliyorsunuz.
Arıca,
single’ının kapak fotoğrafı ve imaj fotoğrafları için Can Özmutlu’nun objektifine poz verdi.
“Şarkıdaki romantizm herkese iyi gelecek”diyen Soner Arıca,
Bambaşka”nın ballad version’unu; ARICA MÜZİK etiketiyle, 13.3.2020 Cuma günü tüm yasal dijital müzik platformları aracılığıyla müzikseverlerle buluşturdu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.