Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Soner Arıca'dan 'Bambaşka' bir şarkı

Müzik

Soner Arıca söz ve müziği kendisine ait olan “Bambaşka” isimli yeni single’ını yılbaşı gecesi, saatler 00. 00’ı gösterdiğinde, müzikseverlerle buluşturdu.

Soner Arıca söz ve müziği kendisine ait olan “Bambaşka” isimli yeni single’ını yılbaşı gecesi, saatler 00.00’ı gösterdiğinde, müzikseverlerle buluşturdu.
Yeni yılın ilk şarkısı olan “Bambaşka” nın
dansa davet eden, güçlü, hareketli, kıpır kıpır düzenlemesinde Miraç Kutlu’nun imzası var. Şarkının mix ve mastering’i Özgür Yurtoğlu tarafından yapıldı.
2020 yılının ilk video klibi olan “Bambaşka”
şarkısının Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çekilen klibinin görüntü yönetmenliğini Ferit Çetinkaya, hareket yönetmenliğini Akay Üstünel yaptı. 40 kişilik bir ekiple Dolapdere Auto Plato’da çekilen video klibine Akay Üstünel’den dans dersleri alarak hazırlanan Soner Arıca’ya, klibinde 11 profesyonel dansçı eşlik etti. Klibin stylistliğini Günaydın Sinem Çelik üstlendi.
70’ler, 80’ler konseptiyle hazırlanan video klipte Gökhan Yavaş’ın tasarımı olan kıyafetlerle kamera önüne geçen Soner Arıca,
dans sahnesinde giydiği kıyafetle “Saturday Night Fever” (Cumartesi Gecesi Ateşi – 1977) filmindeki John Travolta’ya da gönderme yapıyor.
Sanatçı,
single’ının kapak fotoğrafı ve imaj fotoğrafları için moda fotoğrafçısı Metin Bakırkaya’nın objektifine poz verdi.
“Bu yıl ‘Bambaşka’
bir yıl olacak diyen Soner Arıca’nın, yeni single’ı; ARICA MÜZİK etiketiyle, 1.1.2020 Çarşamba günü tüm yasal dijital müzik platformları aracılığıyla müzikseverlerle buluştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.