Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Tan Taşçı 'Zora Sarıldık'

Müzik

Söz yazarı, besteci, yorumcu Tan Taşçı, sekizinci stüdyo albümü "Bana Aşktan Söz Etme"yi geçtiğimiz Eylül'de tüm dijital platformlarda yayımladı.  Tan Taşçı'nın "Bana Aşktan Söz Etme" albümünden çıkan "Aşksa Gel" ve "Yalan" hitlerinin ardından albümden  üçüncü video klip şarkısı "Zora Sarıldık" oldu.

Söz yazarı, besteci, yorumcu Tan Taşçı, sekizinci stüdyo albümü "Bana Aşktan Söz Etme"yi geçtiğimiz Eylül'de tüm dijital platformlarda yayımladı. Tan Taşçı'nın "Bana Aşktan Söz Etme" albümünden çıkan "Aşksa Gel" ve "Yalan" hitlerinin ardından albümden üçüncü video klip şarkısı "Zora Sarıldık" oldu.

Söz ve bestesi Tan Taşçı'ya, düzenlemesi Catwork'e ait olan"Zora Sarıldık" sanatçının müzikal kariyerindeki çeşitliliğinin önemli örneklerinden. Dünya müziğiyle kendi müziğini birleştirerek new age ve ethnic elektronik öğeleri de şarkılarına taşıyan Tan Taşçı,müziğinde yarattığı çeşitlilik ile kariyerinin en verimli döneminde üretim yapmaya devam ediyor.

"Zora Sarıldık"ın video klibi de şarkının kendisi gibi Tan Taşçı'nın değişim ve dönüşüm sürecindeki dünyasını anlatıyor.İlüstratör Can Karabulut 'un çizimleri ve kurgusu ile hazırlanan "Zora Sarıldık"ın video klibinde Taşçı'nın hayatında yer edinen öğeler renkli çizimlerle anlatıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.