Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Tarık İster & Belma Şahin 'Ahım Var'

Müzik

Son dönemde yaptığı projeler ile adından sıkça bahsettiren başarılı producer & Dj Tarık İster, yeni single çalışması 'Ahım Var’ için Türk müziğinin sevilen ismi Belma Şahin, ile bir araya geldi. Bugüne dek bir çok star isimle birbirinden başarılı işlere imza atan Tarık İster, şimdi ise pop müziğin güçlü yorumcusu ve söylediği her şarkıya ayrı bir hayat veren, kendine has bir tarza sahip olan Belma Şahin ile birlikte oldukça iddialı bir şarkı hazırladı.

Son dönemde yaptığı projeler ile adından sıkça bahsettiren başarılı producer & Dj Tarık İster, yeni single çalışması 'Ahım Var’ için Türk müziğinin sevilen ismi Belma Şahin, ile bir araya geldi.

Bugüne dek bir çok star isimle birbirinden başarılı işlere imza atan Tarık İster, şimdi ise pop müziğin güçlü yorumcusu ve söylediği her şarkıya ayrı bir hayat veren, kendine has bir tarza sahip olan Belma Şahin ile birlikte oldukça iddialı bir şarkı hazırladı.

Tarık İster, yeni çalışmasının sözlerini, oyuncu ve aynı zamanda müzisyen Halil İbrahim Ceyhan'dan, müziği ve düzenlemesi ise kendisine ait olan 'Ahım Var' isimli şarkıyı 'İki Cihan' ve Serdar Ortaç ile düet yaptığı 'Adı Üstünde' hitleri ile tanıdığımız Belma Şahin'i düşünerek yaptığını belirtti. Şarkının video klibi Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde İstanbul'da bir plato da yaklaşık 20 saatte çekildi.

Single'ı ilk duyduğunda heyecanlandığını belirten Belma Şahin; 'Tarık şarkıyı ilk dinlettiğinde bayıldım, hemen okumalıyım dedim ve bu aşamaya geldik, takdir artık dinleyicinin.' diyerek heyecanını dile getirdi. ''Pop müzik öldü mü?'' tartışmaları devam ederken ünlü ikili 'Ahım Var' şarkısı ile herkesin ruhuna işleyerek 2019 yılının hitine imza atacak gibi...
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.