Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Tuğba Özerk'ten "Akustik Sezen Aksu Şarkıları"

Müzik

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Tuğba Özerk, Sezen Aksu şarkılarından oluşan maxi single çalışmasının çıkışını ‘Perişanım Şimdi’ ile yapıyor.

Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan parça, akustik klibi ile birlikte müzikseverler ile buluştu. Tüm dijital platformlarından ulaşılabilen şarkının klibi sanatçının kendi youtube kanalından izlenebiliyor. 

Müzik kariyerinin başından itibaren, minik serçenin bestelerini yorumlama şekli ile büyük beğeni toplayan Tuğba Özerk, dinleyicilerden gelen yoğun isteğe daha fazla karşı koyamayarak beş şarkılık ‘Akustik Sezen Aksu Şarkıları’ projesini hayata geçirdi. Sanatçı kendi şirketi Özerk Müzik Yapım’dan çıkardığı projede ‘Perişanım Şimdi’ nin yanı sıra ‘Yazık, ‘Sorma’, ‘Yalnızlık Senfonisi’ ve Güllerim Soldu’ şarkılarına muhteşem yorumuyla yeniden hayat veriyor.

Tüm şarkılar ‘Hücum Kayıt’…

Güçlü sesinin yanı sıra söz ve beste çalışmalarıyla da kendine sağlam bir kariyer edinen Tuğba Özerk, tüm şarkıları ‘Hücum Kayıt’ olarak hazırladı. 

Türkiye’nin önemli müzisyenleri Cihan Lekesizgöz (kanun), Basri Özkarağaç (perküsyon), Yusuf Çalkan (keman), Ali Okşar (Akustik Gitar), Şükrü Tırkış (Klarnet) ve Uğur Büyükçınar (Klavye) ‘ın yer aldığı çalışma, tüm müzikseverlere eşsiz bir arşivlik çalışma olarak sunuluyor. 

Tuğba Özerk - Perişanım Şimdi, Özerk Müzik Yapım etiketi ile tüm digital platformlarda…

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.