Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Zeynep Onat'tan yeni single

Müzik

Geçtiğimiz aylarda çıkartığı single ile dikkatleri üzerine çeken Zeynep Onat, DMC müzik etiketiyle yeni single ‘Geçer Gibi’ müzikseverlerin beğenisine sundu. ‘Geçer Gibi' adlı şarkının sözü ve müziği yorumculuğunun yanında söz yazarlığı ile de dikkat çekecek olan Zeynep Onat'a aranjesini ise Toylan Kaya üstlendi.

Geçtiğimiz aylarda çıkartığı single ile dikkatleri üzerine çeken Zeynep Onat, DMC müzik etiketiyle yeni single ‘Geçer Gibi’ müzikseverlerin beğenisine sundu.

‘Geçer Gibi' adlı şarkının sözü ve müziği yorumculuğunun yanında söz yazarlığı ile de dikkat çekecek olan Zeynep Onat'a aranjesini ise Toylan Kaya üstlendi.

Şarkının video klibi ise Duygu Taneri yönetmenliğinde yaklaşık 8 saatte 15 kişilik bir ekiple çekildi.

Yıllardır bir çok yerde sergilediği canlı performansları , sesi , güzelliği ve tarzı ile de adından sıkça söz ettirmeyi başaran genç müzisyenin yeni single 'Geçer Gibi' bolca dinleyeceğimiz ve en çok çalan şarkılar arasın da yer almaya aday bir şarkı.

Konser çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Zeynep Onat, sevenlerini bekleyen birçok sürprizin de müjdesini verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.