Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Ahmet Davutoğlu, Osmaniye'de basın mensuplarıyla bir araya geldi

Politika

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Büyük Osmaniye Oteli'nde basın toplantısı gerçekleştirdi. 

Davutoğlu, ekonomiden siyasete birçok konu hakkında düşüncelerini belirtti. 

Büyük Osmaniye Otelinde gerçekleşen basın toplantısında Davutoğlu, memleketin dertlerine çare bulmak, çözüm bulmak için yola çıktıklarını ifade etti. 

Davutoğlu, "Güneşin altında bizi bekleyen vatandaşlarımızı görünce sırtımızı Toroslara vermekle doğru karar verdiğimizi anladım. Bize parti kuramaz dediler, İl başkanı bulamaz dediler, Dün ve bugün Osmaniye’de yaptığım bütün ziyaretlerden memnunum. Bu karanlık gecenin bir sabahı vardır diyorum. Gençlerimizin bu topraklardan kopup gitmesine sebep olacak her politika terk edilecektir. Hazineden talan edilen her bir kuruşun hesabı sorulacak. Lüks ve şatafat bitecek, israf bitecek, siyasi ahlak yasası çıkaracağız. Kur korumalı mevduat hesabıyla zengini daha zengin yapan sistem yerine kur korumalı mazot sistemi getireceğiz. Hazinenin kaynakları çiftçiyi korumaya aktarılacak. Ve sonra da ülkede istihdamın ve üretimin önünü açmak için çalışacağız” dedi. 

Toplantının ardından Kadirli ilçesine geçen Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Tarihi Ala Camiyi ziyaret etti. Çukurova’nın Ayasofya’sı olarak bilinen tarihi cami incelemesinin ardından Davutoğlu, Kadirlili esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.