Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Karayiğit: “20 bin yeni istihdam ve Büyük Osmaniye” iki temel hedefimiz 

Politika

İyi Parti Osmaniye Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Karayiğit, geniş katılımlı sohbet programında partililer ve vatandaşlarla buluştu. 

Yerel yönetimlerden başlatacakları iyilik rüzgârının tüm yurdu etkisi altına alacağını ifade eden Serkan Karayiğit, genel başkanları Meral Akşener’in emrinde durmadan, yorulmadan çalışarak milletin umudu olmaya devam edeceklerini söyledi.

Osmaniye’nin hala içme suyu, ulaşım, altyapı gibi konularda sorunlar yaşıyor olmasının inanılır gibi olmadığını belirten Karayiğit, “Bu sorunların çözümü için birçok proje hazırladık ve bunları dönem dönem paylaşıyoruz. Ama temel olarak iki hedefimiz mevcut. Birincisi şehrimizin kronik hale gelmiş içme suyu, ulaşım, altyapı gibi sorunlarını hızla çözmek. İkincisi de ekonomi ve istihdam belediyeciliği anlayışı ile hareket ederek Osmaniye’mizi üreten ve büyüyen bir şehir haline getirmektir. Bu kapsamda 20 bin yeni istihdam ve Büyük Osmaniye projelerimizi açıkladık. Allah nasip eder de göreve gelir isek doğrudan ve dolaylı olarak 20 bin gencimize iş imkânı sağlayacağız.” dedi. 

Osmaniye’yi bölgesel cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen Belediye Başkan A.Adayı Serkan Karayiğit, hayata geçirecekleri projelerle Osmaniye’yi yaşanabilir, modern bir şehir yapacaklarını kaydetti.

Programın sonunda Serkan Karayiğit’in girişimleriyle İyi Parti’ye katılan 300 kişiden bazılarına parti rozetleri katılımcılar tarafından takıldı.

Karayiğit Petrol’de gerçekleşen yemekli programa İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi 21-27. Dönem Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, İyi Parti Adana İl Başkanı ve 21. Dönem Osmaniye Milletvekili Birol Büyüköztürk, Bölge Koordinatörü Ahmet Çabukel, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülücü, Düziçi Belediye Başkanı Adayı Ökkeş Namlı, Osmaniye Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Karayiğit, GİK Üyesi Bahadır Ceyhanlı, Dr. Mehmet Temel ve Haydar Aktürk ile 1500 kişi katıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.