Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

MHP Osmaniye Milletvekili Adayları Ersoy ve Kardaş basınla buluştu

Politika

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Ruhi Ersoy ve Ali Fuat Kardaş, kentte göre yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 

Toplantıya İl Genel Meclisi Başkan Vekili Enver Bozdoğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Bulut ve teşkilat üyeleri katıldı. 

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin önemine vurgu yapan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, MHP’nin Osmaniye’den 1. parti olarak çıkacağını ve Cumhur İttifakının da büyük bir başarı göstereceğini söyledi.

14 Mayıs’ta Kandil’den gelen mesajla Türk Dünyası’ndan gelen mesajın oylanacağını ifade eden Ruhi Ersoy, Osmaniye’nin Devlet Bahçeli ile siyaset üstü bir gönül bağı olduğuna vurgu yaptı.

MHP’nin seçimlere 2 yıldır hazırlandığını belirten Milletvekili Adayı Ali Fuat Kardaş, İlçe İlçe, Köy Köy, Mahalle Mahalle yapılan çalışmalarda Cumhur İttifakı'nın ehemmiyetinin anlatıldığını kaydetti. 

Çok ciddi bir mücadele verdiklerini söyleyen Kardaş, “İki yıldan beri Türkiye'nin her noktasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin her birimi organize çalışıyor. Osmaniye'de teşkilatımızın kıymetli heyetleriyle her noktada anlaşılır bir dil ile MHP’nin niçin desteklenmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Biz öncelikleri olan bir siyasi hareketiz. Duyarlılığımız ve sorumluluğumuz var. Bunları hemşerilerimizle paylaşıyoruz.” dedi.

Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Kandil’den gelen mesaj, 6’lı masanın çalışmaları, 15 Temmuz darbe girişimi ve Türk Dünyası’ndan Devlet Bahçeli’ye sevgi ve bağlılık mesajlarının olduğu sinevizyon izletti.

Toplantıya katılan gazetecilere teşekkür eden İl Başkanı Yusuf Çomu, yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.