Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Milletvekili Seydi Gülsoy'dan CGC’ye ziyaret

Politika

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seçimin sonuçlandığını ve artık seçilenlerin ülkeye ve kente hizmet etmesinin beklendiğini ifade eden Cihangir, “Genel seçimlerde Osmaniye milletvekili seçilen Seydi Gülsoy’u tebrik ediyorum. Kente faydalı, geleceğe yönelik projelerin ve hizmetlerin beklentisi içerisindeyiz. İktidar partisi milletvekili olarak Seydi Gülsoy’un sorumluluğu büyüktür. Umarım başarılı bir süreç geçirir ve Osmaniye’mize iyi hizmetlerin yapılmasına vesile olur” dedi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy da, seçim sürecindeki yayınlarıyla destek veren CGC’lilere teşekkür etti. 

Zorlu ve yoğun geçen bir seçim sürecinin ardından Osmaniyelilerin teveccühü ile TBMM’de hizmet yapma fırsatı bulduğunu ifade eden Gülsoy, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde “Türkiye Yüzyılı”nı gerçekleştirmek istediklerini aktardı.

Osmaniye’de seçim sürecinin başarıyla tamamlandığını ifade eden Gülsoy, “Seçimlerimiz olgunluk içerisinde, sahada bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlandı. AK Parti olarak oyumuzu korumuş olduk. Hatta ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 4 oyumuzu arttırdık. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum. Seçimden sonra parlamentoda, yemin töreni ve meclis başkanlığı seçimi ile divan, komisyon oluşumları yapıldı. Kentimize yapılması gereke hizmetler konusunda mücadelemizi vereceğiz. Yeni süreçte, Türkiye Yüzyılını başlatmış olduk. Ülkemizin yeni hedefleri doğrultusunda yoğun bir çalışma temposuna başladık ifadelerini kullandı.

Gülsoy, konuşmasının devamında kentte yapılması gereken projeler ve hizmetler hakkında bilgi verdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.