Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Siz kaybetmediniz, Osmaniye kaybetti!

Politika

MHP Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaretinin ardından dikkat çeken çarpıcı bir paylaşım yaptı.

İşte Ersoy'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım;

"Liderimiz, Genel Başkanımız, aile büyüğümüz Türkmen beyimiz Sn Devlet Bahçeli Bey'e Osmaniye seçim sonuçlarını arz edip, kendilerini partimizin Türkiye geneli başarısı için kutladık. 

"Siz kaybetmediniz Osmaniye kaybetti, sizinle mukayese bile edilemeyecek adaylar sonuç aldı. Osmaniye ve meclis çalışmalarına en çok katkı verecek yetişmiş bir evladımız olarak gördük ve memleketimize sizi emanet ettik, canınız sağ olsun daha yolumuz uzun sizin kıymetinizin farkındayız kader birliğimiz ömür boyu sürecek" ifadeleri, bizim için seçilmiş olup itibarsız olmaktan daha anlamlıydı.

Ayrıca "orada ittifak ortağımızın hırslı tutumunun farkındayız bizim Sn Cumhurbaşkanımız ile aramızdaki çok özel münasebeti algılayamayan partili çevrelerin tutumu asla sizleri üzmesin ve derhal dönüp Sn. Cumhurbaşkanımızın ikinci tur seçimleri için çalışmalarınıza devam edin" talimatlarını da aldık. 

Allah var gam yok."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.