Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

CGC'den Devlet Hastanesine Tıp Bayramı ziyareti

Sağlık

Osmaniye'de gazeteciler, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Mürsel Koçer ve Hastane Müdürü Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette, CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir ve CGC yönetim kurulu üyeleri Başhekim Uzm. Dr. Mürsel Koçer ve Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Hüsamettin Sazlıdere, Uzm.Dr. Volkan Eroğlu, Dr. Bilgin Akoğul ve Dt.Tülin Şeker ile bir araya geldiler. 

CGC Yönetimi, günün anısına bütün doktorlar adına Başhekim Mürsel Koçer’e çiçek taktim ettiler. 

Hekimlerin kahramanca mücadele etmeleri gerektiğini belirten CGC Başkanı Ali Cihangir; “Her meslek fedakârlık gerektirir. Her meslek yoğun bir gayretle icra edilir. Ama hekimlik mesleği özellikle deprem, pandemi ve benzeri olaylarla gördük ki gerçekten kahramanca mücadele etmeyi gerektiriyor. Çok önemli bir sektör ve bu manada doktorlarımızın, hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın özel bir gayretini, emeğini görüyoruz. Onlara sağlıklı, sıhhatli aileleriyle birlikte güzel bir ömür diliyorum. Her ne kadar Osmaniye Devlet Hastanesi’ni gezmiş olsak da tüm hastanelerde çalışan sağlık çalışanlarımızın, hekimlerimizin de bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Mürsel Koçer ise; “Biliyoruz ki bir doktor kolay yetişmiyor. Doktorlar 35 yaşına gelene kadar yalnızca eğitim alıyorlar. Hayata 35 yaşında atılıyorlar. Ben de bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Her zaman olduğu gibi bu özel günümüzde de bizleri yalnız bırakmayan Cebeli Bereket Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyorum.” dedi. 

CGC heyeti daha sonra Hsatne Müdürü Mustafa Şahin'i ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şahin CGC yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.