Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen yarışmada Türkiye birincisi oldu

Sağlık

Osmaniye Cebelibereket Anadolu Lisesi öğrencisi Gülay Karakuş, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde liseliler arasında düzenlenen yarışmada hikaye dalında Türkiye birincisi oldu. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği “Hatırla ve Hayal et 1071'den 2071'e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk” konulu liseler arası hikaye, deneme ve şiir yarışmada hikaye dalında birinci olan 12.

Osmaniye Cebelibereket Anadolu Lisesi öğrencisi Gülay Karakuş, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde liseliler arasında düzenlenen yarışmada hikaye dalında Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin düzenlediği “Hatırla ve Hayal et 1071'den 2071'e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk” konulu liseler arası hikaye, deneme ve şiir yarışmada hikaye dalında birinci olan 12. sınıf öğrencisi Gülay Karakuş, 15 bin TL para ödülü ile üniversite öğrenimi boyunca burs almaya hak kazandı.

“Hatırla ve Hayal Et, 1071’den 2071’e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk” konulu deneme, hikâye ve şiir yazma yarışması, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile Türk Dil Kurumu işbirliğinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlendi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.