Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Devlet Hastanesi çalışanlarına tam gün eğitim semineri verildi

Sağlık

Osmaniye Sağlık İl Müdürlüğü Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik tam gün eğitim semineri verildi. Hastane salonunda düzenlenen etkinlikte, temel yaşam desteği ve bilgi güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği, hastane enfeksiyonları ve kontrol önlemleri, çalışan hakları ve güvenliği, hasta hakları, atık yönetimi, kişiler arası iletişim konularında eğitim seminerleri verildi.

Osmaniye Sağlık İl Müdürlüğü Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik tam gün eğitim semineri verildi.

Hastane salonunda düzenlenen etkinlikte, temel yaşam desteği ve bilgi güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği, hastane enfeksiyonları ve kontrol önlemleri, çalışan hakları ve güvenliği, hasta hakları, atık yönetimi, kişiler arası iletişim konularında eğitim seminerleri verildi.


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Hastanemizde personellere yönelik Bakanlığımız tarafından belirlenen kurumumuzda 2020 yılı içerisinde yapılması planlanan tam gün katılım zorunlu eğitimlerimizin ilk seansını tamamlandı. Eğitimlerimiz, Temel Yaşam Desteği ve Bilgi Güvenliği konularında Müdür Yardımcısı Hakan Eskioğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında Müdür Yardımcısı Semra Temiz, Hastane Enfeksiyonları ve Kontrol Önlemleri konularında Emine Gök, Çalışan Hakları ve Güvenliği konularında Ayşe Ergüler, Hasta Hakları konusunda Sevgi Doğan, Atık Yönetimi konusunda Halil İbrahim Kıran, kişilerarası iletişim konusunda Cihat Avşar eğitim vermişlerdir”

Hastane çalışanlarına yönelik eğitim seminerlerin devam edeceği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.