Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Devlet Hastanesinde hedef, yüksek kaliteli hizmet sunmak

Sağlık

Osmaniye Devlet Hastanesinde "Sağlıkta Kalite ve Verimlilik" ve “Dekontaminasyon (arındırma) uygulama eğitimi” verildi. Hastanede sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı ölçme ve iyileştirme mekanizmalarını kullanarak, sürekli eğitimle gelişmeyi destekleyen yüksek kaliteli hizmet sunmanın hedeflendiği belirtildi.

Osmaniye Devlet Hastanesinde "Sağlıkta Kalite ve Verimlilik" ve “Dekontaminasyon (arındırma) uygulama eğitimi” verildi.


Hastanede sağlık hizmetlerinde hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı ölçme ve iyileştirme mekanizmalarını kullanarak, sürekli eğitimle gelişmeyi destekleyen yüksek kaliteli hizmet sunmanın hedeflendiği belirtildi.

Çalışmalar kapsamında, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazmiye Akyol ve Kalite Direktörü Gökmen Duman tarafından kliniklerde ve ameliyathane bölümlerinde "Sağlıkta Kalite ve Verimlilik" konulu odak eğitimler verildiği kaydedildi.

Eğitim çalışmaları kapsamında ayrıca, Hastane Sivil Savunma Birimi tarafından ayrıca hastanede oluşabilecek KBRN vakalarında Acil serviste hasta karşılama hastanın dekontaminasyon (arındırma), KBRN farkındalık eğitiminin eğitmen Kenan Altuntaş tarafından verildiği belirtildi.

Osmaniye Devlet Hastanesinde hasta ve çalışan memnuniyetine yönelik çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.