Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

Devlet Hastanesinin Tıbbi Cihaz ve Teknoloji kapasitesi artırıldı

Sağlık

Osmaniye Devlet Hastanesi “Sıhhat Projesi” kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği Yetkilileri tarafından değerlendirildi. Hastane Başhekimi Op.

Osmaniye Devlet Hastanesi “Sıhhat Projesi” kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği Yetkilileri tarafından değerlendirildi.

Hastane Başhekimi Op.Dr. Tamer Gülsur, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı projesi kapsamında, yetkililerin yaptığı denetimlerde hastaneye yeni tıbbi malzemeler temin edildiğini belirtti.



Devlet Hastanesinin Tıbbi Cihaz ve Teknoloji kapasitesi daha da artırıldığını dile getiren Gülsur, “Devlet Hastanene 15 adet Yoğun Bakım Monitörü, 2 adet Renkli Ultrason Cihazı, 2 adet Yetişkin Ventilatör Cihazı, 4 adet Yenidoğan Küvözü, 1 adet Kalp Eko Cihazı, 1 adet Seyyar Dijital Röntgen Cihazı, 2 adet Ameliyat Mikroskobu, 1 adet Anestezi(narkoz) Cihazı, 1 adet Yeni Doğan Transport Küvözü bedelsiz şekilde temin edilmiştir. Bu şekilde Hastanemizin Tıbbi Cihaz ve Teknoloji kapasitesi daha da artırılmış bulunmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.