Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

El emeği göz nuru ürünler, Lösemili çocuklar için satılıyor

Sağlık

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Osmaniye Gönülleri, hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri satarak lösemili çocuklara yardım eli uzatmaya çalışıyorlar. Kentte LÖSEV Osmaniye gönüllüleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler, Osmaniye Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneğinde kurulan stantta “Bir umutta sen ol” sloganı ile satışa sunuluyor.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Osmaniye Gönülleri, hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri satarak lösemili çocuklara yardım eli uzatmaya çalışıyorlar.

Kentte LÖSEV Osmaniye gönüllüleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler, Osmaniye Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneğinde kurulan stantta “Bir umutta sen ol” sloganı ile satışa sunuluyor.


Osmaniye halkının büyük ilgi gösterdiği stantta bir çok ürün satılırken kurulan stantlar hakkında bilgi veren Osmaniye LÖSEV Gönüllüsü Fatma Yılmaz ve Havva Saçıkara Çetin, lösemili kardeşlerine bir nebze olsun faydaları dokunmak için kampanyalar düzenlediklerini belirtti.

Ev kadınlarının kampanyaya destek verdiğini ifade eden LÖSEV Gönüllüleri, “Lösemili çocukların tedavisi süresince ihtiyaçlarını gidermek amacı ile ev hanımları tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ile üretilen ürünler satışa sunuluyor. Tüm Osmaniye halkını lösemili kardeşlerimizin gülümsemelerine ortak olmak için standımıza bekliyoruz. LÖSEV ürünlerinden alınan bir ürünle lösemili bir çocuğu hayata bağlayacaklar" dedi.



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.