Radyo 80 | Fıstık Gibi Radyo

En iyi il olmayı başaran Osmaniye'de hedef vakaları sıfırlamak

Sağlık

Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla devam ediyor.


Covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla devam ediyor.





9537 ve 9545 Sokaklar boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.









Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz, mücadelemize aralıksız devam ediyoruz. Koronavirüsü ilimizde sıfırlayana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. Dün yayınlanan tabloya göre Türkiye'de en iyi iller arasında birinci sırada yer aldık. Osmaniye olarak çok mutlu olduk. Bütün Osmaniyeli hemşerilerimizle birlikte bu başarıyı elde ettik. İnşallah hep birlikte bu başarıyı sürdürmeliyiz. Kuralları asla gevşetmemeliyiz çünkü bu virüs çok çabuk yayılan, çok tehlikeli bir virüs. Hamdolsun Osmaniye olarak bu mücadelede çok iyiyiz. Bu başarının elde edilmesine katkı sağlayan; başta canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza, emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, kamu çalışanlarımıza ve destek olan bütün Osmaniyeli hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu mücadeleyi en iyi şekilde sürdürelim ve koronavirüsü ilimizde sıfırlayalım." diye konuştu.









Koronavirüsle mücadelede aşı olmanın önemini bir kez daha vurgulayan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Bu mücadelede kurallara hassasiyetle uymanın yanı sıra aşı olmak da çok önemli. Bütün Osmaniyeli hemşerilerime, sıraları geldiğinde mutlaka aşı olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum." dedi.






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.